kolmapäev, 15. jaanuar 2020

VEPA jõulukaartide konkurss tõi Audentesesse auhinnasaju

Detsembrikuus võtsid üle Eesti VEPA klassid osa jõulukaartide konkursist. Kaarte kogunes väga palju ja parimate väljakuulutamine ei olnud kerge. Seda enam võib rõõmustada selle üle, et 1.–3. klasside seas tulid parimad kohad just Audentese erakoolile.
1. klasside tööde seas tunnustati parimaks tööks Brita Irene 1.a klassist, juhendajaks õpetaja Kairi Antson. Žürii tõi välja, et VEPA ja jõulude temaatika on selles töös kenasti esile toodud ja kogu kunstiline lahendus on terviklik ja lihtne.
2. klasside õpilastööde seas osutus võitjaks Ralph Albert 2.b klassist, juhendajaks õpetaja Tiina Rum. Žürii liikmetele väga meeldis tema jõulukaardi meeleolu ning idee kinkida kingituste asemele memme vigureid ja kiidusid. „Vähem asju, rohkem elamusi“ oli žürii arvates selle töö põhisõnum. Eripreemiaga tunnustati samast klassist ka Fredi tööd ja kogu 2.b klassi õpilasi.
3. klasside arvestuses pälvis peapreemia Katariina 3.c klassist, juhendajaks õpetaja Katrin Tuul. Töös oli näha, kuidas terve klass sõbralikult, ühtehoidvalt ja VEPA-likult tähistab jõule. Eripreemia läks samasse klassi Laura Lottale.
Võitnud töid digitaliseeriti ja saadeti jõuludeks kõikidele VEPA programmi sõpradele ja partneritele.
Kõik ülejäänud tööd saadeti Tallinna Diakooniahaigla patsientidele jõuludeks.
Kiidu kõikidele osalejatele ja õnnitleme võitjaid!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar