reede, 30. oktoober 2020

Hea tuju tassid

 Vaimse tervise päeva puhul otsustas 3.b klass koos klassijuhatajaga koguda tassikestesse head tuju. Kõigepealt tegi igaüks ühe tassikese, pannes tassile just need värvid ja mustrid, mis meeldivad. Üheskoos mõeldi nende asjade peale, mis neile hea tunde loovad. Kõik sõnad said kirja pandud ja tassikestesse kogutud. Iga laps, k.a. õpetaja, kirjutas oma käega paar märksõna hea tuju hoidmiseks. Kui tuju peaks kuidagi langema või kui tunned, et on raske, siis on tassike see, kust ammutada head tuju.

Hea tuju tassikesi kogunes palju ja nii otsustati üheskoos, et seda võiks teistega jagada. Kuid kes on need, kes seda eriti vajavad? Leiti, et märkame neid, kes teevad oma tööd üksi või kellel on raskem kui tavaliselt. Tassike HEAD TUJU igasse päeva said kooli direktor Ahto Orav, algkooli õppejuht Külli Arand, kooliõde Zinaida Kendra, huvijuht Jaana Kannike, raamatukogu juhataja Rita Hübner, koolipsühholoog Siiri Saviir, logopeed-eripedagoog Rutt Tambet, pikapäevaõpetaja Jane Pall, huvikeskuse juhataja Karin Pae, personalijuht Ly Mazurtšak, koolitädid Virve Talts ja Tiina Balod.

Otsustati, et samuti vajavad head tuju õpilased ja teised õpetajad. Nii said tassikese ka VEPA õpetajate klassid ja üks ühistass jäeti väikese maja õpetajate tuppa kõigile ülejäänud õpetajatele, kes saaksid head tuju igasse tundi kaasa võtta. Kuna kõigile seekord eraldi tassikest HEAD TUJU ei jätkunud, loodab 3.b klass koos õpetaja Tiinaga, et jagamisrõõm on suurim rõõm ja ehk jagavad kõik head tuju saanud inimesed seda järgmistele edasi.

Hoidke ja jagage HEAD TUJU igasse päeva!


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar